Omplacering/hund sökes

FRK ansvarar inte för informationen i annonserna.

Ta inte för givet att en hund som söker nytt hem är gratis.

Annonsen ligger ute i 2 månader, vill du förlänga så skickar du in formuläret på nytt.

HUND SÖKES

Söker en omplacering eller foder till en aktiv familj i Sundsvall som gärna tränar både kring sök och jakt. En familjehund som skulle få vara med på mycket olika aktiviteter.

Hemmet finns i: Sundsvall
Kontakt: Patricia Peltonen, e-post: p-peltonen@hotmail.com

2023-05-22

Yngre hane sökes

Har funderat ett tag och har nu bestämt mig för att skaffa hund igen. Söker ung hanhund 7-8 månader till 2-3 år som söker en ny husse. Jag är en aktiv och ganska hundvan man på 57 år, bor i Solna. Söker en trevlig hund för aktiv fritid, där jag tillsammans med hunden går på olika kurser, långa promenader och utflykter. Hunden kommer få följa med mig till jobbet men även ett par dagar i veckan på hunddagis.

Hemmet finns i: Solna
Kontakt:  Joakim Chmelnik, Solna, 0703-878781, Joakim.chmelnik@gmail.com

2023-04-15


Hej! Jag söker en snäll och glad flat som kan vara med och träna olika hundaktiviteter. Min familj har tidigare haft flattar. Jag pluggar hund på gymnasiet och har ett enormt stort hundintresse samt mycket kunskap. Vi har längtat efter en flatcoated retriver och nu är det äntligen dags.
Hemmet finns i: Stockholm
Kontakt:  Hanna Silverhem, 0736005726, e-post: elisesilverhem@gmail.com
2023-03-26

Vi letar efter en omplaceringshund. Vi bor i radhus, det är jag och min man och våra två barn på 9 och 6 år. Vi har även hästar så vi är i stallet flera timmar varje dag. Jag älskar att ställa ut och så älskar jag bruks och nosework. Vi söker en ny familjemedlem som vill vara med på det vi gör, att vara med i stallet, gå i skogen, mer än gärna tävla och träna inom nosework och såklart utställning.
Vi arbetar med positiv förstärkning med våra djur och är väldigt måna om just det så att dem inte tappar förtroende för sin människa. Vi kan även tänka oss att lära oss mer om apportering och träna/tävla i det. Men viktigast av allt: vi letar efter en familjemedlem som vill vara en av oss! 
Hemmet finns i: Norrköping
Kontakt:  Michaela Gonzalez, tel. 0765696949, e-post: gonzalezmichaela@icloud.com
2023-03-21

HUND TILL SALU

Occra, 2 år

Ryegate's Here's The Money Honey, (SE27980/2021), tik född 2021-04-11 Tik HD: A/A ED: 0 Rabiesvaccinerad med pass. 

En trevlig tik som vill leva ett aktivt liv men också förstås som familjemedlem. Occra är en duktig apportör och så gott som startklar på B-prov och har startat på WT med fina poäng. Mycket duktig att jobba med nosen om du vill hålla på med viltspår eller nosework. Hänger med på löpning och cykelturer utan problem. Har bott hemma hos oss i vår flock hela tiden men fungerar absolut som ensamhund med. CK utställning och 87 p nkl/ 1:a plac debut WT.

Occra en en hund med det lilla extra och vi hoppas du som är intresserad av henne vill förvalta denna pärla!
Hennes mamma Kimchi tycker att det är jobbigt med konkurrensen i träning och jag får inte till det att träna dem enskilt. Vi kommer också att avveckla vår uppfödning av rasen vilket är en bidragande orsak. Occra kostar som ett gängse valppris i rasen. Läs mer på vår hemsida på www.ryegates.kennelsida.se

Kontakt: Annica Wehinger Redlund Eskilstuna 0707-91 97 31 kennelryegates@gmail.com


Rex, 3 år 

Flatterhaft Partypiece ( SE54612/2019) hane f. 2019-09-23, HD A / AD ua.
Rex är en kille som kräver erfaren förare allstå ingen nybörjar hund. Han är ingen aggressiv hund utan bara dominant i vissa situationer, han leker med mina föräldrars hanar, utan problem.  Mer information om Rex, finns på uppfödarens hemsida
Kontakt:  Uppfödare Anneli Karlsson, Kennel Flatterhaft, e-post: kennel@flatterhaft.se


Eddy, 10 mån

Flatterhaft Ready For Adventure (SE40851/2022) hane f. 2022-06-30. Min önskan (Uppfödaren) är att Eddy skall komma till ett hem där stimulans och tydliga regler gäller.  Mer information om Eddy finns på uppfödarens hemsida
Kontakt: Uppfödare Anneli Karlsson, Kennel Flatterhaft, e-post: kennel@flatterhaft.se

Hane, 1 år

Dalhofs Mr Herkules (SE13539/2022), Kastrerad, ej röntgad. Han är snäll, trevlig och arbetsvillig med hög energinivå, glad. Behöver träna mer på hundmöten. Säljes pga. sjukdom som gör att husse inte orkar jobba så mycket med honom som han behöver.
Kontakt:  Klas Persson, Timrå, 0706665187, claestimra@gmail.com
2023-03-03